Κορίνθου

Συνεργασίες και Ενέργειες Προβολής της Π.Ε. Κορινθίας

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Κόρκα, στα πλαίσια συνεργασίας και συντονισμού με τοπικές αρχές και οργανισμούς δέχτηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο και πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το ΔΣ του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου (LTO).
Ο αποδοτικός σχεδιασμός, η αναπτυξιακή πορεία της Π.Ε. Κορινθίας και η υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών προώθησης του τουρισμού ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν. Πιο ειδικά, με τον κ. Νανόπουλο διερευνήθηκαν θέμα που σχετίζονται άμεσα με τον Δήμο Κορινθίων. Με τον LTO αναπτύχθηκαν θέματα και προτάσεις για την προβολή του πολιτισμού, του τουρισμού και της τοπικής γαστρονομίας.
Οι συναντήσεις έρχονται να προστεθούν σε ένα γενικότερο πλάνο συνεργασίας και συντονισμού που αναπτύσσει η Π.Ε. Κορινθίας με απώτερο στόχο την αναπτυξιακή πορεία της Κορινθίας.

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Απαγόρευσης Κυκλοφορίας για την Παρασκευή 19.07.2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies