Μεσσηνίας

Συνεχίζεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην περιοχή του Ασπροχώματος

Συνεχίζονται με καλούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του Ασπροχώματος για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι εργασίες αυτές γίνονται από την Περιφερειακή Ενότητα στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 3.115.000 ευρώ έργου “μέτρα βελτίωσης της ασφάλειας σε υπεραστικές οδούς της Μεσσηνίας”.

Η σχετική εργολαβία, εκτός από την περιοχή του Ασπροχώματος, προβλέπει, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις στο τμήμα από τη γέφυρα του ποταμού Αρι ώς τον κόμβο Ασπροχώματος και στη συνέχεια ώς τον κόμβο Ζαφείρη, ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Μεσσηνίας.

Ας σημειωθεί, εξ άλλου, ότι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενέκρινε στη συνεδρίασή της, σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου, την διενέργεια δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο βελτίωσης και συντήρησης της 7ης εθνική οδού, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία.

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies