Μεσσηνίας

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής της αποχής των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους από την 1/4/2023 έως και την 31/5/2023 από όλες τις υποθέσεις Νομικής Βοήθειας και τη μη έκδοση γραμματίων προκαταβολής και ενσήμων, σύμφωνα με την από 28.3.2023 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία έλαβε υπόψη τη ψηφισθείσα διάταξη του άρθρου 69 του Ν. 5.016/2023 που αφορά την εκκαθάριση και καταβολή των αποζημιώσεων σε υποθέσεις Νομικής Βοήθειας.
Η θέση του Δικηγορικού Σώματος θα επανεξεταστεί, ανάλογα με την πρόοδο υλοποίησης των προβλεπόμενων στην διάταξη του άρθρου 69 Ν. 5016/2023.

Σχετικές αναρτήσεις

Ζωντανή Μετάδοση και Αγωνιστική Δράση στον 18ο Μαραθώνιο Μεσσήνης

admin2020

Τεχνική Ενημέρωση και Εκδηλώσεις στον 18ο Μαραθώνιο Μεσσήνης

admin2020

Σαββατοκύριακο, πάμε Μεσσήνη στην πίστα στο Dragster Triodos!

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies