ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

Συνολικά 62 επιπλέον επιχειρήσεις εντάχθηκαν με σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στο Ε.Π. Πελοπόννησος 2014

– 2020 και συγκεκριμένα στην δράση 3.a.2.2 “Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών”.

Η εν λόγω πρόσκληση εντάσσεται στον άξονα προτεραιότητας 1 “Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της ελκυστικότητας και της εξωστρέφειας της Περιφέρειας (ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της περιφερειακής προστιθέμενης αξίας”, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 21.403.594,53 ευρώ.

Με την πιο πάνω απόφαση του περιφερειάρχη, ειδικότερα επικυρώνεται ο οριστικός πίνακας κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων (που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πιο πάνω πρόσκλησης για την δράση 3.a.2.2), λόγω αύξησης της συνολικής δημόσιας δαπάνης, μετά την έγκριση των ποσοστών δέσμευσης πόρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος”.

Ως εκ τούτου, εγκρίνονται επιπλέον 18 υφιστάμενες επιχειρήσεις (κατηγορίας Α) με συνολική δημόσια δαπάνη που ανέρχεται σε 1.763.637 ευρώ και 44 νέες και υπό σύσταση επιχειρήσεις (κατηγορίας Β) με συνολική δημόσια δαπάνη που ανέρχεται σε 5.041.754,25 ευρώ.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την απόφαση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με την επικύρωση του οριστικού πίνακα κατάταξης:

ΡΛΚΠ7Λ1-ΕΜ7-1-5

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies