Μεσσηνίας

«ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΡΤΕΡΟΛΙΟΥ»

Σύσκεψη για την επαναλειτουργία του αρδευτικού στην Τοπική Κοινότητα Καρτερολίου πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου 2023 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας κ. Ανδρέα Τσουκαλά.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αρμόδιος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων αναπτυξιακών νόμων κ. Στ. Αναστασόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας κα Αικ. Ξενούλη, ο Αναπλ. Προϊστάμενος του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων κ. Θεοδ. Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΓΟΕΒ Παμίσου κ. Βασ. Δημόπουλος, ο υπάλληλος της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας με καθήκοντα στο ΓΟΕΒ Παμίσου κ. Κων. Χρυσανθακόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρτερολίου κ. Ηλίας Χαραλαμπόπουλος και ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας του ΓΟΕΒ Καρτερολίου κ. Δημήτρης Αγγουράς.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση των παρευρισκομένων για την πορεία της Μελέτης, που εκπονείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ανακατασκευή των αρδευτικών υποδομών, αλλά και για να συζητηθούν όλα τα θέματα για την επίλυση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ. Καρτερολίου και αφορά μια έκταση 950 στρεμμάτων.

Οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Τσουκαλάς και κ. Αναστασόπουλος ανέφεραν ότι η Μελέτη, Προϋπολογισμού περίπου 350.000€, ολοκληρώνεται και βρίσκεται στο στάδιο οριστικοποίησης, ενώ πρέπει ταυτόχρονα να λυθούν τα θέματα που αφορούν στις οφειλές στη ΔΕΗ. Προγραμματίσθηκε νέα σύσκεψη το επόμενο διάστημα, προκειμένου να παρακολουθηθεί η τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την εξέλιξη των εργασιών.

Αποτελεί ισχυρή βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα η ολοκλήρωση των αρδευτικών έργων για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και η έμπρακτη υποστήριξη του αγροτικού κόσμου.

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies