Μεσσηνίας

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή επιτελικών στελεχών – συνεργατών του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, με θέμα τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στη Μεσσήνη και την ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν έκνομες συμπεριφορές και συμβάντα, τα οποία έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στον Υπουργό. Σημειώθηκε ότι τα τελευταία γεγονότα έχουν διαταράξει σημαντικά την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και των Δημοτικών Κοινοτήτων με αποτέλεσμα οι πολίτες να αισθάνονται απροστάτευτοι.
Από τη συζήτηση κατέστη σαφές ότι υπάρχει πολιτική βούληση να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον περιορισμό των φαινομένων αυτών γι’ αυτό και υπήρξε άμεση ανταπόκριση από την πλευρά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο αίτημα του Δημάρχου.
Ο κ. Αθανασόπουλος από την πλευρά του ζήτησε να καταρτιστεί ειδικό σχέδιο δράσης και να ενισχυθεί άμεσα και σε μόνιμη βάση η αστυνόμευση στην περιοχή, με μοναδικό στόχο τη μείωση της παραβατικότητας και της επανάκτησης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών του Δήμου μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο συνεργάτης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Γαλιάτσος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Aντιστράτηγος Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου Υποστράτηγος Ηλίας Αξιοτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Διοικητής και ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, ο υποδιοικητής Ασφαλείας Καλαμάτας, ο προϊστάμενος της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Γεωργόπουλος και Δημήτρης Γαλιάτσος.

Σχετικές αναρτήσεις

«Φορολογικά, Εργασιακά Θέματα και Επιδοτούμενα Προγράμματα» που πραγματοποιήθηκε στο Μελιγαλά.

admin2020

Δυναμική παρουσία ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην ερχόμενη FOOD EXPO 2024

admin2020

ΔΡΑΣΗ ΣΕ 4 ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ «Διάλογος και δράση απέναντι στις πυρκαγιές

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies