Κορίνθου

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΓΚΑ

Στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ευρεία σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή, την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας κα Αθηνά Κόρκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας κ. Χάρη Βυτινιώτη καθώς και με υπηρεσιακά στελέχη της.

Ο Π. Νίκας στη συνέχεια υπέγραψε σειρά συμβάσεων έργων που αφορούν στην αναζωογόνηση της πυρόπληκτης περιοχής της ανατολικής Κορινθίας, ενώ του παραδόθηκε επίσης και η μελέτη του έργου κατασκευής κόμβου στην περιοχή της γέφυρας Γκα, στα Αθίκια από τον πρώην Δήμαρχο Σαρωνικού Κορινθίας κ. ΠέτροΛέκκα. Μελέτη η οποία θα επικαιροποιηθείως έργο πολύ μεγάλης σημασίας με σκοπό την αποφυγή πάρα πολλών τροχαίων συμβάντων όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπογραφή Σύμβασης για τον Καθαρισμό Πρανών, Τάφρων και Νησίδων Οδικού Δικτύου Ανατολικής Κορινθίας

admin2020

ΠΟΤΑΜΟΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΡΑΘΙΔΟΣ- ΑΧΑΪΑ- ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΕΣΟΡΡΟΥΓΙΟΥ -ΚΥΡΙΑΚΗ

admin2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ‘’ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ΄΄ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΧΑΤΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies