Κορίνθου

Σχίνος, μια περιοχή που μεταμορφώνεται

Ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τις μελλοντικές προοπτικές της περιοχής του Σχίνου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Χάρη Βυτινιώτη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Δημήτρη Λάμπρου.

Ο κ. Βυτινιώτης εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με την υποστήριξη και χρηματοδότηση περιοχών που έχουν αντιμετωπίσει καταστροφές που προκαλούνται από θεομηνίες. Από την πλευρά του, ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στους συνεχείς αγώνες που δίνονται ώστε η περιοχή να καταφέρει να ανακάμψει και πάλι μετά τις καταστροφές που έγιναν το 2021 από πυρκαγιές και πλημμύρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού ενημερώθηκε για τις γενικότερες ανάγκες, που υπάρχουν και σχετίζονται με την μελλοντική βελτίωση υποδομών και άλλων επιχειρηματικών θεμάτων της περιοχής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για την συνεχιζόμενη αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Λάμπρου για τις θεσμικές προσπάθειες που κάνει ώστε η περιοχή να γίνει και πάλι ελκυστική”.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies