Κορίνθου

Σύσκεψη στην Π.Ε. Κορινθίας εν όψει της έναρξης της φετινής αντιπυρικής περιόδου

Στην διάθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου θέτει η Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου μηχανήματα έργων για την διάνοιξη προσβάσεων σε δύσβατες δασικές περιοχές εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Αυτό γνωστοποιήθηκε στη σύσκεψη που έγινε χθες Τετάρτη 26 Απριλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας για την προετοιμασία όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων καθώς σύντομα ξεκινά η φετινή αντιπυρική περίοδος.

Η σχετική ενημέρωση έγινε, τόσο προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, όσο και προς τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη από τον διοικητή της ΣΧΜ Λουτρακίου ταξίαρχο Ιωάννη Οικονόμου, τον οποίον ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης είχε επισκεφθεί πρόσφατα.

Κατά την χθεσινή σύσκεψη, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα του προσδιορισμού των οδικών προσβάσεων σε επικίνδυνες δασωμένες περιοχές για τις οποίες απαιτούνται παρεμβάσεις αποκατάστασης βατότητας με τα μηχανήματα της Σχολής και καθορίστηκε η διαδικασίας πραγματοποίησης.

Στην συνάντηση αυτή μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Χάρης Βυτινιώτης, ο Δασάρχης Κορινθίας Αλέξιος Αδάμ, ο ταξίαρχος Ιωάννης Οικονόμου διοικητής της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Παναγιώτης Κοντός, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κορινθίας πύραρχος Αλέξανδρος Μαυραγάνης, ο διοικητής της Π.Υ. Κορίνθου αντιπύραρχος Δημήτριος Λερής, η εντεταλμένη σε θέματα Πολιτισμού περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Κόρκα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Κορινθίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies