Μεσσηνίας

Σύσκεψη στο Δήμο για την κατάσταση των σχολείων

Την παραμονή των σχολικών φυλάκων του Δήμου και σε βραδινή βάρδια (10.00 μ.μ. έως 06.00 π.μ.) στα σχολικά συγκροτήματα του πρώην Πολυκλαδικού, του ΕΠΑΛ στην οδό Κρήτης και του 4ου Γυμνασίου – 6ου Λυκείου, αποφάσισε -μεταξύ άλλων- ο Δήμος στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο χθες, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης, κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δ/ντή Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, εκπροσώπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Δημοτικής Αστυνομίας και υπηρεσιακών παραγόντων, αποφασίστηκε η διενέργεια βραδινών περιπολιών της Δημοτικής Αστυνομίας (00:00 έως 06:00) και ολιγόλεπτη παραμονή έξω από τα σχολικά συγκροτήματα καθώς και απόσυρση των κάδων απορριμμάτων από τα παραπάνω σχολικά συγκροτήματα και μεταφορά τους σε παράπλευρα σημεία.

Η εφαρμογή των παραπάνω μέτρων θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020. Τα μέτρα δύναται να τροποποιηθούν ή και να παραταθούν.

Τονίζεται τέλος ότι σε σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη έχουν υπάρξει εκτεταμένες φθορές σε κτήρια και εξοπλισμό. Πλήρης εικόνα για το μέγεθος των ζημιών θα δοθεί όταν τα συνεργεία του Δήμου εισέλθουν στους χώρους για επίσημη καταγραφή. Ήδη πάντως από τον Δήμαρχο έχει δοθεί οδηγία στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για εξεύρεση πόρων προκειμένου άμεσα να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών και τα σχολεία να μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαίο ατύχημα στην Καζαρμα

admin2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 20_07_24

admin2020

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΑΝΤΙΓΟΝΗ” ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΣΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ 19-7-24

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies