ΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ από τις 5 Π.Ε.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συμμετείχε το μεσημέρι χθες, Δευτέρα 12 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σε σύσκεψη με στελέχη των ΚΤΕΛ από τις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Στην εν λόγω σύσκεψη -με τη συμμετοχή επίσης του προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων Παναγιώτη Παπαντωνίου, του αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστου Λαμπρόπουλου και του γενικού διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθού- αποφασίστηκε η ανάθεση μελέτης με αντικείμενο τα δρομολόγια των 5 ΚΤΕΛ, στο πλαίσιο πρόσφατης υπουργικής απόφασης σχετικής με τον καθορισμό των κανόνων και των κριτηρίων για τον σχεδιασμό του δικτύου των τακτικών οδικών υπεραστικών και αστικών επιβατικών μεταφορών, καθώς και των ελάχιστων απαιτήσεων που πληρούνται κατά την εκτέλεση των δρομολογίων αυτών από τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Η εν λόγω απόφαση προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για τον -τουλάχιστον ανά 5ετία- σχεδιασμό των αστικών και υπεραστικών τακτικών λεωφορειακών γραμμών ως προς την κάλυψη των περιοχών, την συχνότητα των δρομολογίων, καθώς και την τιμή των εισιτηρίων.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies