Μεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Π.Ε. Μεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στην Π.Ε. Μεσσηνίας
Σε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, προήδρευσε το πρωί σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Μεταξύ άλλων θεμάτων, στην σύσκεψη -στην οποία μετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς και υπηρεσιακοί παράγοντες- εξετάστηκε η πορεία και η εξέλιξη έργων στην Περιφερειακή Ενότητα, ενώ ιδιαίτερα απασχόλησε η εξέλιξη του έργου στον δρόμο Καλαμάτα – Σπάρτη, στην περιοχή του Ταϋγέτου.

Σχετικές αναρτήσεις

«Πατρίδα μου είναι πλέον η μνήμη» Θεατρικό Αναλόγιο στη ζωή και την ποίηση του Γιώργου Μαρκόπουλου

admin2020

3000 Χρόνια Ελληνική Μουσική Συναυλία από το μουσικό σύνολο ΛύρΑυλος

admin2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η δουλειά κάνει τους άντρες…» στο Μουσείο Χαρακτικής «Τάκης Κατσουλίδης»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies