Μεσσηνίας

Σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το Μεσσήνη – Λάμπαινα, σήμερα Τετάρτη στην έδρα της Περιφέρειας, αύριο Πέμπτη βράδυ στην Καλαμάτα

Το έργο βελτίωσης του οδικού άξονα Μεσσήνη – Λάμπαινα, στη Μεσσηνία, απασχόλησε την σύσκεψη η οποία υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ειδικότερα, στη σημερινή σύσκεψη -στην οποία μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς και υπηρεσιακά στελέχη από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Εργων της έδρας και της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας-, εξετάστηκαν τρόποι για να ξεπεραστούν με νόμιμο τρόπο τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στο εν λόγω έργο οι ελλείψεις της μελέτης.

Το ίδιο θέμα, εξ άλλου -όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας-, θα συζητηθεί και σε νέα σύσκεψη η οποία προγραμματίζεται στις 8.30 αύριο το βράδυ, στα γραφεία της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, όπου εκτός από τον ίδιο και τους σημερινούς μετασχόντες, θα λάβουν μέρος επίσης ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Νίκος Δουρούμης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η επίδοση επιτάξεων για το πιο πάνω έργο, οι εργασίες στο πλαίσιο του οποίου θα αρχίσουν από το τμήμα Εύα – Λάμπαινα.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: ΤΟ πανηγύρι του Αστέρα Βαλύρας

admin2020

Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου διεξήχθη το 2ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικά προβλήματα

admin2020

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies