Μεσσηνίας

Τάσσονται στο πλευρό του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου

Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο συντάσσονται τρεις εν ενεργεία πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου.
Ο Δημήτρης Κλεφτόγιαννης πρόεδρος της Κοινότητας Ζερμπισίων της Δ.Ε. Ιθώμης, ο Παναγιώτης Πετρόπουλος πρόεδρος της Κοινότητας Μηλιωτίου της Δ.Ε. Βουφράδος και ο Ανδρέας Αρώνης πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Κορώνης της Δ.Ε. Αίπειας, αποφάσισαν να ταχθούν στο πλευρό του Δημάρχου και να συνεργαστούν δημιουργικά για το κοινό καλό, γνωρίζοντας τις ανάγκες της περιοχής του ο καθένας.
Ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον κ. Αθανασόπουλο και με δουλειά και ταπεινότητα θα εργαστούν για τα καθημερινά ζητήματα της αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Η συνεργασία με τους προέδρους, είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για προσφορά στον τόπο».

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για μαθητές | Δημήτρης Πτωχός: «Ας κάνουμε μαζί το επόμενο βήμα με όρους κυκλικής οικονομίας»

admin2020

Την Παναγία Μυρτιδιώτισσα υποδέχθηκε η Πύλος

admin2020

“Γιασεμιά cafe-restaurant” στην Βελίκα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies