Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας στη βαλίτσα

Τελικά το πτώμα που βρέθηκε μέσα στην βαλίτσα ταυτοποιήθηκε , δίνοντας ελπίδες στις υπόλοιπες οικογένειες των εξαφανισμένων γυναικών τους τελευταίους μήνες .

Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής, γεννημένη το 1982, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Ομόνοιας, στα μέσα του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τη Lin (επ.) Qiu Yun (oν.) που είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής , ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, υπάρχουν όμως σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατος προσδιορίζεται έναν μήνα πριν από τον εντοπισμό της σορού, ενώ θα ακολουθήσει τοξικολογική εξέταση.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού»

«Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ”Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο», καταλήγει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου».

Πηγή: newsit.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ