Κορίνθου

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Τηλεδιάσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να μείνει το περιφερειακό και διαδημοτικό δίκτυο ανοιχτό, επιτεύχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού και επαρχιακού δικτύου να είναι προσβάσιμο. Σε κάποια σημεία είναι υποχρεωτική η χρήση αλυσίδων, ωστόσο αντιμετωπίσθηκαν προβλήματα στους δρόμους Περαχώρα Πίσια Σχοίνο Σοφικό Αγγελόκαστρο, και σε κάποια χωριά της Νεμέας.
Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την συνεργασία τους με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας τους συνεργάτες, την Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία, τους Δήμους και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα.

Τέλος παρόντες στη συνάντηση στη ΠΕ Κορινθίας εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη κα Αθηνά Κόρκα ήταν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Χάρης Βυτινιώτης και ο κ. Γιώργος Οικονόμου, Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Ανάπτυξη, επενδύσεις και γνώση η στρατηγική για το μέλλον της Πελοποννήσου»

admin2020

Δημοπρατούνται έργα 2,92 εκατ. ευρώ για οδικό δίκτυο, καθαρισμούς και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας | Η πρόληψη στο επίκεντρο για μια πιο υγιή κοινωνία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies