Μεσσηνίας

Την Εικόνα της Παναγίας Δημοβίτισσας υποδέχθηκε η Καλαμάτα

Με μια λιτή τελετή ο Ιερός Κλήρος, οι τοπικές Αρχές και ο ευσεβής Λαός της Καλαμάτας, με επικεφαλής το Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Δημιοβίτισσας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής του Ταϋγέτου. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, απευθυνόμενος στους πιστούς, τόνισε, ότι αποτελεί μεγάλη ευλογία η παρουσία της θαυματουργού Εικόνος στην πόλη της Καλαμάτας, χαρακτήρισε την Υπεραγία Θεοτόκο Μητέρα της αγάπης και της φιλανθρωπίας και επικαλέστηκε τη χάρη της, για γρήγορη απαλλαγή της ανθρωπότητας από τη δοκιμασία της πανδημίας.

Η Ιερά Εικόνα εναποτέθηκε στον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων, όπου και θα παραμείνει για δεκαήμερο προσκύνημα.
Στην υποδοχή παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, η περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Κοσμόπουλος και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

Επέτειος 17ης Μαρτίου 1821 | Στην Αερόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Χρέος μας δεν είναι μόνο να θυμόμαστε, αλλά και να εμπνεόμαστε από την ανδρεία και την αποφασιστικότητα των προγόνων μας»

admin2020

3rd Aerial Championship στην Καλαμάτα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Στέγαστρο στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά και εργασίες βελτίωσης του κτιρίου «Costa Terra» στο Διαβολίτσι

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies