Την σκότωσε γιατί τον κορόιδευε υποστήριξε στην απολογία του ο Δημήτρης Βέργος!!

Ευθύνες στο ίδιο το θύμα ότι τον ενέπαιζε, επιχείρησε να ρίξει ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιας  στη Φολέγανδρο, με την απολογία του στον ανακριτή.

«Με ενέπαιζε παριστάνοντας πως πήγαινε να πάρει τσιγάρα και πήγαινε αλλού και μετά γέλαγε» υποστήριξε. «Το βασικό ήταν ότι υπήρχε αυτό έντονα στο νησί. Με οδηγούσε και εμένα σε λάθος κατευθύνσεις, καταλήγαμε σε χωματόδρομο και μετά με κορόιδευε. Ήταν μια επανειλημμένη συμπεριφορά και ήταν τόσο έντονο που μου χαλούσε την καλή διάθεση που είχα στην αρχή. Το έκανε εδώ και 5 – 6 μήνες», είπε, υποστηρίζοντας πως ο τσακωμός έγινε γιατί χάθηκαν στη διαδρομή.

Συγκεκριμένα, φέρεται να υποστήριξε πως είχε μια έντονη λογομαχία μαζί της, επειδή είχαν χάσει τον δρόμο με το αυτοκίνητο. Το θύμα τον προκαλούσε, αυτός έριξε το αυτοκίνητο κατά λάθος στα βράχια, ενώ το μόνο που θυμάται είναι ότι υπήρξε μια ένταση και την έσπρωξε προς τον γκρεμό.

Ο συνήγορος του, Γ. Βλάχος, υποστήριξε πως ο πελάτης του είναι ψυχασθενής, επικαλούμενος διάγνωση που είχε γίνει πριν από περίπου έξι χρόνια.

Αντιθέτως, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλ. Κούγιας, δήλωσε πως «σχεδίασε με απόλυτη ηρεμία το έγκλημα», καθώς και ότι «είναι ένας υγιέστατος άνθρωπος» που «ποτέ δεν έχει νοσηλευθεί σε καμία ψυχιατρική κλινική».