Τον έσωσαν από τον κορονοϊό και τους μήνυσε…

Θυμάστε τον απίθανη περίπτωση στην Πάτρα, τους ασθενούς που νόσησε, διασωληνώθηκε και αφού σώθηκε ζήτησε τον δικηγόρο του γιατί αμφισβητεί τον κορονοϊό ; Ε… τώρα τους μήνυσε κι από πάνω.

Για την ακρίβεια η οι γιατροί και το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας είναι εξοργισμένοι με τον ασθενή που σημειωτέων ήταν και ανεμβολίαστος. Πάτρα: Τον έσωσαν από κορονοϊό και τους μήνυσε - Η οργή των γιατρών

Αιτία φυσικά η υποβολή μήνυσης που κατέθεσε μόλις ξεπέρασε τον κίνδυνο κατά σχεδόν όλου του προσωπικού του νοσοκομείου, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων πως προχώρησαν σε τραχειοστομία.

Ο ασθενής αντιμετώπισε όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news σοβαρά προβλήματα αφ’ ότου προσβλήθηκε από κορονοϊό και μάλιστα το ιατρικό προσωπικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη και την απόφραξη την οποία υπέστη. Μάλιστα η νοσηλεία του διήρκησε για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ εισήχθη στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικρατεί οργή και μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει”.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά που έκανε για το θέμα ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος. «Το θετικό με τις μηνύσεις γιατί διασωληνώθηκε, γιατί έγινε τραχειοστομία, γιατί νοσηλεύτηκε, γιατί πήρε οξυγόνο, κτλ είναι ότι θα απευαισθητοποιηθούν οι εισαγγελικές αρχές και δε θα γίνουμε Αμερική. Στην οποία Αμερική άμα τω εξιτηρίω, σε πιάνει και ένας δικηγόρος “να δούμε πόσα θα πάρουμε από τους γιατρούς”… ΥΓ: επειδή το πράγμα πέρα από τραγελαφικό αρχίζει και χοντραίνει, μήπως οι Ιατρικοί σύλλογοι πρέπει να κάνουν και 10-20 μηνύσεις για ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμηση, οτιδήποτε (δε τα ξέρω και καλά), σε ασθενείς, συγγενείς και λοιπούς αρωγούς να τελειώνει το θέατρο του παραλόγου;» ανέφερε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, ο ασθενής μόλις είχε αποσωληνωθεί είχε ζητήσει δείγμα για να το εξετάσει αλλού (εκτός Νοσοκομείου) γιατί δεν πίστευε πως έπασχε από κορονοϊό…

ΠΗΓΗ: tempo24.news