Μεσσηνίας

Τον Παγκόσμιο αγώνα Ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου, με τους εκπροσώπους της Αγγλικής εταιρείας RED ON SPORTS, Maximillian Wussler, Malcolm Smith και Debbie Rycraft, καθώς και τον προπονητή ποδηλασίας και διοργανωτή αγώνων Κοσμά Νταβουτιάν. Το θέμα της συνάντησης ήταν ο Παγκόσμιος Αγώνας ποδηλασίας, αγώνας Merciless τύπου Gravel bikes, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2025 και θα φιλοξενηθεί από την πόλη της Καλαμάτας. Αποτελεί μέρος παγκοσμίου κυπέλλου αγώνων, με τους υπόλοιπους αγώνες να φιλοξενούνται σε άλλες χώρες, όπως Σκωτία, Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία, Ισλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Νότια Αμερική. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές στην Μεσσηνία θα είναι Καλαμάτα – Μεσσήνη – Οιχαλία, και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά οδοί με χωμάτινο κατάστρωμα. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας καθώς, η προοπτική διοργάνωσης ενός διεθνούς εμβέλειας ποδηλατικού γεγονότος στη Καλαμάτα, στοχεύει στην ανάδειξη της περιοχής σε ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο ποδηλατικό προορισμό. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί η ομορφιά και η φιλοξενία του τόπου μας και θα δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί ένας παγκόσμιος αθλητικός αγώνας. Για το σκοπό αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είχε επικοινωνία με τον αρμόδιο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αθανάσιο Μιχελόγγονα, τον οποίο ενημέρωσε για την συνάντηση αυτή και ακολούθησε συζήτηση, μέσω ψηφιακών μέσων και με τους εκπροσώπους της RED ON SPORTS.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies