ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Το ανέκδοτο της εβδομάδας ότι με το Fuel Pass ανακουφίζεται ο λαός

Για μέτρα – κοροϊδία και για ανέκδοτο της εβδομάδας κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε σχόλιο για την ακρίβεια στην Ενέργεια και τα καύσιμα και τα μέτρα της κυβέρνησης.

 

Σημειώνει:

 

«Ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι η επιδότηση καυσίμων, μέσω του Fuel Pass, μπορεί να ανακουφίσει τα λαϊκά νοικοκυριά από την ακρίβεια, θα μπορούσε να αποτελεί το ανέκδοτο της εβδομάδας.

 

Αντί για μέτρα – κοροϊδία απαιτείται εδώ και τώρα: Κατάργηση του ΦΠΑ και των Ειδικών Φόρων σε καύσιμα και άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης, υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης με κατώτερο μισθό τα 825 ευρώ, αλλά και κλαδικών και επιχειρησιακών συμβάσεων με αυξήσεις μεγαλύτερες του πληθωρισμού, ουσιαστικά μέτρα προστασίας για τους αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και ανέργους.»

Σχετικές αναρτήσεις

Μύθοι και Αλήθειες για τον Πελοποννησιακό Σιδηρόδρομο

tiresias tiresias

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ Δ.Τ. & ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

tiresias tiresias

Επιστολή προς ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Να καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies