Μεσσηνίας

Το πρόγραμμα συναντήσεων με πολίτες και φορείς του Δημάρχου Καλαμάτας

Υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέπτονται καθημερινά γειτονιές και κεντρικά σημεία της Καλαμάτας, συνομιλώντας με πολίτες και διανέμοντας το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».
Χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, ο επικεφαλής του συνδυασμού Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφτηκε τις οδούς Φαρών, Ακρίτα, Παλαιολόγου και Λακωνικής. «Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, προκειμένου την επόμενη ημέρα να συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με έργα που αλλάζουν το Δήμο μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, με αφορμή τις επισκέψεις σε διάφορα σημεία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και την επαφή του με τους πολίτες.
Σήμερα, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, το πρωί, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Αναγνωσταρά, Βασ. Γεωργίου κ.ά.), όπου και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 21/09/2023

ΠΕΜΠΤΗ

21/9/2023
ΠΡΩΙ
10:00 Πλάτωνος, Μακεδονίας, Κανάρη, Βασ. Όλγας, Νέδοντος, Αρτέμιδος

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
19:00 Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας
19:30 Ν.Ε. ΤΕΕ Μεσσηνίας
20:00 Οικονομικό Επιμελητήριο
20:30 Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας

Σχετικές αναρτήσεις

«Συνάντηση στα πλαίσια της μελέτης ανάπλασης «Μαντίνεια – Κιτριές»

admin2020

Τον Παγκόσμιο αγώνα Ποδηλασίας που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΜΜΑ” ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies