Μεσσηνίας

Το πρόγραμμα συναντήσεων με πολίτες και φορείς του Δημάρχου Καλαμάτας

Γειτονιές της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
«Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας και η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα μας ακόμα καλύτερη, μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με εκατοντάδες συμπολίτες μας στο κέντρο αλλά και σε γειτονιές της Καλαμάτας και συγκεκριμένα: Κεντρική και Λαϊκή Αγορά, Ιστορικό Κέντρο, 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου, Συνοικία Μπουρνιά, περιοχή Μαρίνας, Ναυαρίνου, Αγ. Παρασκευή, Φυτειά, Γιαννιτσάνικα,
Σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, όπου συνομίλησε για ακόμη μία φορά με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. «Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Βιοτεχνικό Πάρκο της πόλης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023
Ακολουθεί το πρόγραμμα επισκέψεων του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 19/09/2023

ΤΡΙΤΗ

19/9/2023
ΠΡΩΙ
10:30 ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ
11:00 Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας
11:30 ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ
12:00 Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
18:00 Φαρών – Ακρίτα –
Παλαιολόγου – Λακωνικής

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά ξέσπασε στο Κορυφασιο

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies