Το Χρονικό του εγκλήματος με το 18χρόνο ρομά

Το νόμο στα χέρια του φέρεται να πήρε κάτοικος στο χωριό Πιπερίτσα στη Μεσσήνη όταν εντόπισε μέσα στην κατοικία του διαρρήκτη.

Το αιματηρό περιστατικό ,σύμφωνα με πληροφορίες στις Eidisoules.gr , σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο ιδιοκτήτης της κατοικίας που είχε παραβιαστεί , εντοπισε τρεις αθίγγανους που ειχαν εισβάλει στην κατοικία του. Οι δύο από τους τρεις αθίγγανους που ήσαν στην περίμετρο της κατοικίας, μόλις τον αντελήφθησαν  τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο τρίτος που ήταν μέσα στο σπίτι, συνεπλάκη με τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστει από κυνηγητικό όπλο που έφερε ο ιδιοκτήτης. Στην συνέχεια, τράπηκε  σε φυγή με την βοήθεια των άλλων δυο.

Άλλα λίγο αργότερα, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, κατέρρευσε και με την βοήθεια συγγενών του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας οπού έχασε την μάχη για τη ζωή

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομια που συνελαβε τον ιδιοκτήτη της οικίας και τον μετέφερε στο Αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης και στην συνέχεια στην αστυνομια της Καλαμάτας για προανάκριση.