Μεσσηνίας

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Με εντατικούς ρυθμούς υλοποιείται το έργο «Παράκαμψη Νεοχωρίου και βελτίωση του δρόμου από Νεοχώριο έως διασταύρωση με 8η Επαρχιακή οδό». Πρόκειται για ένα σημαντικό οδικό έργο για τον Δήμο Μεσσήνης το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 1,6 εκατ. ευρώ.
Το συνολικό μήκος της παρέμβασης είναι 2.026,28 μέτρα. Από αυτά τα 750 αφορούν νέα χάραξη, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της υφιστάμενης οδού.
Σε σημερινή του αυτοψία ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, διαπίστωσε ότι η εξέλιξή του γίνεται ομαλά, δεδομένου ότι πρόκειται για οδικό έργο που απαιτεί και απαλλοτριώσεις. Στην αυτοψία παρέστησαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Κοντοθανάσης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεοχωρίου Στάθης Σωτηρόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η υλοποίηση του έργου αυτού αποτελούσε μία προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και ένα διαχρονικό αίτημα των φορέων και των κατοίκων της περιοχής που πλέον ικανοποιείται.
Με την ολοκλήρωσή του, θα εξαλειφθούν τα προβλήματα που δημιουργούνταν από τη διέλευση βαρέων οχημάτων εντός του οικισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Επίσης, θα δώσει τη δυνατότητα για ασφαλή και ταχύτερη μετάβαση στην ενδοχώρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Λ. ΚΑΒΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΜΕΣΣΗΝΗ

admin2020

Δ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ

admin2020

ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-6-2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies