ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας την διακήρυξη για το 45,2 εκ ευρώ έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην Περιφέρεια

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου την διακήρυξη για τα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 45.240.799,02 ευρώ.

Το εν λόγω εξαιρετικά σημαντικό έργο, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αφορά σε παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Η προθεσμία για την υποβολή προσφορών λήγει την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, ενώ η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 13 του μήνα, στις 11 το πρωί.

“Μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο θα υπάρχει εγκατεστημένος εργολάβος και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, εκτιμούμε το Πάσχα του ερχόμενου χρόνου, θα έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Σιδέρης: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου παράδειγμα προς μίμηση για τις άλλες Περιφέρειες στον Αθλητισμό»

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies