Μεσσηνίας

Υπεγράφη σύμβαση του έργου στο Γυμνάσιο στο Χατζή Δ. Μεσσήνης και κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, καθώς και παιδική χαρά.

Υπεγράφη την Τρίτη 14 Μαρτίου στην Αθήνα, μεταξύ της ανώνυμης εταιρείας «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» και της αναδόχου εταιρείας «Κοινοπραξία Σταύρος Τζούρος-Σπυριδούλα Γουρνάρη», η σύμβαση του έργου σύμφωνα με το οποίο προβλέπονται να γίνουν επισκευές στο γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου στο Χατζή Δήμου Μεσσήνης και κατασκευή χώρων άθλησης και αναψυχής στον περιβάλλοντα χώρο.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 730.000 ευρώ.

Το γυμναστήριο στο οποίο θα γίνουν επισκευές λόγω διαφόρων προβλημάτων κυρίως από την έλλειψη συντήρησης, αποτελείται από τον κυρίως ισόγειο χώρο άθλησης και ένα διώροφο τμήμα για τις βοηθητικές χρήσεις.

Στον περιβάλλοντα χώρο, θα κατασκευαστούν γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ, καθώς και παιδική χαρά.

«Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του κτιρίου του γυμναστηρίου καθώς και η κατασκευή των νέων γηπέδων στον περιβάλλοντα χώρο, θα προσφέρουν ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για άθληση και αναψυχή στην τοπική κοινωνία. Τόσο η Κοινότητα Χατζή, όσο και οι γειτονικές της, έχουν ανάγκη από τη λειτουργία αυτού του αθλητικού συγκροτήματος για την άθληση δημοτών και επισκεπτών», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αναφερόμενος στο έργο. Ευχαρίστησε επίσης τον συμπατριώτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Κτ.ΥΠ. Α.Ε.» Αθανάσιο Γιάνναρη και τον Πρόεδρό της Τιμολέοντα Κατσίπο, οι οποίοι αντιμετώπισαν με ευαισθησία αυτό το αίτημα και συνέβαλαν στην υλοποίησή του.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιά ξέσπασε στο Κορυφασιο

admin2020

Δημήτρης Πτωχός: «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή με δράσεις, προτάσεις, πρόγραμμα και αισιοδοξία»

admin2020

LIVE : Ημερίδα «Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κλιματική Αλλαγή»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies