Μεσσηνίας

υποβολή του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με υποψ. Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, η υποβολή δήλωσης του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» με υποψ. Δήμαρχο τον Θανάση Βασιλόπουλο.
Η υποβολή του ψηφοδελτίου νίκης έγινε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 586/30-08-2023.
Ο συνδυασμός του Δημάρχου Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου περιλαμβάνει συνολικά 276 υποψηφίους (τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαμάτας και 275 υποψηφίους σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας).
Αναλυτικά στοιχεία για το ψηφοδέλτιο νίκης θα παρουσιάσει ο Δήμαρχος και Επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» Θανάσης Βασιλόπουλος αύριο, Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Πλ. Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Σχετικές αναρτήσεις

Στις εργασίες του συνεδρίου λήξης του προγράμματος INITIATION ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies