Μεσσηνίας

Υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων στον Δήμο Οιχαλίας

Στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας στο Μελιγαλά, υπεγράφησαν από κοινού με τον Πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Καφαντάρη, δύο Προγραμματικές Συμβάσεις.
Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορά μελέτη οδοποιίας από 7η Ε.Ο. προς Αγ. Νικόλαο Άνω Μέλπειας με κατάληξη σε Αγ. Αθανάσιο, καθώς επίσης και αναπλάσεις οδών από τον κόμβο 7ης Ε.Ο. στη τ.κ. Μελιγαλά έως την είσοδο της ΒΙ.ΠΕ, ποσού 41.000,00€ και η δεύτερη αφορά γεωτεχνική μελέτη για τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων-κλειστό γυμναστήριο στη τ.κ. Μελιγαλά, ποσού 7.500,00€.
Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, με την ολοκλήρωση των εν λόγω μελετών και εν συνεχεία με το πέρας των εργασιών υλοποίησης των έργων, θα είναι στην ευχάριστη θέση να παραδώσει, αφενός ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και αφετέρου ένα σύγχρονο και ασφαλές γυμναστήριο.

Σχετικές αναρτήσεις

Live η 25η/26η/ , ειδική, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

admin2020

Αυλαία για το 11ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας

admin2020

Ιππικός αγώνας αντοχής στο Πλατύ στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies