Μεσσηνίας

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Υπογράφηκε την 1η Απριλίου 2020 η σύμβαση με τίτλο «Έργα ενίσχυσης δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Νέστορος Δήμου Πύλου-Νέστορος», προϋπολογισμού μελέτης 434.549,05 €. Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ-Ν Θεόδωρου Χαραμαρά και της Αναδόχου του έργου Αικατερίνης Σιφάκη Ε.Δ.Ε. Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος Ι» και ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΠ-Ν.

Ο κ. Καρβέλας σε δήλωσή του ανέφερε: «Αξίζει να τονίσω, ότι τα έργα υποδομών που γίνονται στον Δήμο, όπως και αυτό της ενίσχυσης του δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες της Δ.Ε. Νέστορος, αφότου ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα, απαιτούν προγραμματισμό και σκληρή προσπάθεια για πολύ καιρό μέχρι την ολοκλήρωσή τους. Αισθάνομαι ικανοποιημένος, γιατί μαζί με τους συνεργάτες μου, τα στελέχη του Δήμου, έχουμε πολύ καλή συνεργασία και προσπαθούμε τα μέγιστα, με όσα μέσα διαθέτουμε, για να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα του Δήμου μας. Πολλές φορές, γίνεται κριτική σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά, όμως το μείζον ζήτημα πρέπει να είναι μια συνεργασία όλων μας με θετική αντιμετώπιση, ώστε με υπευθυνότητα να ανεβάσουμε το βιοτικό επίπεδο του τόπου μας».

Φυσικό αντικείμενο του εν λόγω έργου είναι η προσθήκη και διασύνδεση δύο νέων γεωτρήσεων, η ανακατασκευή και η επέκταση της χωρητικότητας της δεξαμενής Δ3 του οικισμού Χώρας και άλλες μικρής κλίμακας επεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα αντιμετωπιστεί η ελλιπής δυναμικότητα των πηγών υδροδότησης, κατά τους θερινούς μήνες και τα προβλήματα έλλειψης πίεσης σε ορισμένα σημεία του δικτύου.

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE: 1ος Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Kart στην Καλαμάτα

admin2020

Στην ΠΕ Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | Προοπτικές και προκλήσεις σε κρίσιμα έργα

admin2020

«Συμμετοχή στην ημερίδα διαβούλευσης των σχεδίων διαχείρισης πλημμυρών»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies