Μεσσηνίας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL!!!

Με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο συντάσσονται άλλοι τέσσερις εν ενεργεία πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου και τρεις ακόμα νέοι υποψήφιοι.
Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Πελεκανάδας της Δ.Ε. Αριστομένους Γιώργος Κατσαρός, Αρσινόης της Δ.Ε. Ιθώμης Πέτρος Σγούρος, Παλαιοκάστρου της Δ.Ε. Τρικόρφου Γιάννης Μάγειρας, Μαγγανιακού της Δ.Ε. Ανδρούσας Γιώργος Γεωργακόπουλος καθώς και οι νέοι υποψήφιοι στην Κοινότητα Αβραμιού της Δ.Ε. Μεσσήνης Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και στην Κοινότητα Λογγάς της Δ.Ε. Αίπειας Γιώργος Πετρόπουλος του Διονυσίου και Σταυρούλα Αγγελοπούλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον κ. Αθανασόπουλο για να συνεργαστούν δημιουργικά για το κοινό καλό γνωρίζοντας τις ανάγκες της περιοχής τους.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας. Είμαι βέβαιος πως η συνεργασία με τους προέδρους θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τροχαία ατύχημα τώρα στην Καλαμάτα

admin2020

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies