Μεσσηνίας

«Φίλοι του Μουσείου Τάκης Κατσουλίδης» ΒΙΒΛΙΟ Π. ΘΕΜΕΛΗ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι του Μουσείου Τάκης Κατσουλίδης» Δημήτρης Δημητρόπουλος αναφέρθηκε στον αείμνηστο Πέτρο Θέμελη και στη συνεργασία τους. Επίσης, διάβασε και ένα μήνυμα αποχαιρετισμού του Π. Θέμελη από τον χαράκτη Τάκη Κατσουλίδη.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος συνεχάρη τον σύλλογο για την έκδοση του βιβλίου και την οργάνωση της εκδήλωσης που από κοινού σχεδίαζαν με τον αείμνηστο καθηγητή, τονίζοντας ότι θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη μας ως ο πατέρας της Αρχαίας Μεσσήνης μέσα από το τεράστιο ανασκαφικό και αναστηλωτικό του έργο.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Χαρακτικής «Τ. Κατσουλίδης», οι ηθοποιοί Όλγα Αλεξανδροπούλου και Κώστας Χαλκιάς και ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Σαραντόπουλος απήγγειλαν ποιήματα και διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου, προερχόμενα από δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις του Πέτρου Θέμελη.
Οι μουσικοί Αντώνης Μαζιώτης στο βιολί και Άκης Σιψάς στην κλασική κιθάρα πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση με αγαπημένες μελωδίες του Πέτρου Θέμελη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Μεσσήνης, ενώ η έκδοση του βιβλίου έγινε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ TOY ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ΣΤΟ BLENDED SKILLS COMPETITION ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ TEF : TOURISM EDUCATION OF THE FUTURE

admin2020

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ

admin2020

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies