Μεσσηνίας

«Φορολογικά, Εργασιακά Θέματα και Επιδοτούμενα Προγράμματα» που πραγματοποιήθηκε στο Μελιγαλά.

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας», στο Μελιγαλά, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Φορολογικά, Εργασιακά Θέματα και Επιδοτούμενα Προγράμματα».

Η εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Οιχαλίας με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών του νόμου και την ΕτΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, διεξήχθη στον Μελιγαλά εξ αφορμής της ένταξης του Δήμου Οιχαλιας, στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για την απολιγνιτοποίηση.

Παραγωγικοί φορείς και επιστήμονες ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους που κατέκλυσαν την αίθουσα, για τις προοπτικές που ανοίγονται στο πεδίο των επενδύσεων, οι οποίες είναι αξιοσημείωτες, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των επιπτώσεων της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου στις περιοχές μετάβασης, όπως αυτές προσδιορίζονται στα Εδαφικά Σχέδια Δίκαιης Μετάβασης (ΕΣΔΙΜ).
Αξίζει να σημειωθεί πως παρέχεται η δυνατότητα σε όλους όσοι επιθυμούν να επενδύσουν στο Δήμο, να επιδοτηθούν με ένα υψηλό ποσοστό, γεγονός που καθιστά ελκυστικό τον τόπο για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων

Σχετικές αναρτήσεις

LIVE «The Bacchae by Euripides/ Βάκχες του Ευριπίδη » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

LIVE «Κραυγές Γυναικών στην Ιλιάδα » 4η«11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη»

admin2020

Δείτε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Πάμισος – Κυπαρισσία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies