Χατζηαγγελάκης για το τηλεφώνημα για βόμβα σε θέατρο: “Ήταν μία βλακώδης φάρσα, ζητώ συγγνώμη”

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media θέλησε να απολογηθεί αλλά και να εξηγήσει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο θέατρο όπου εργάζεται, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός συνελήφθη και αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια του ΤΑ Εξαρχείων, μετά από φάρσα προς τους εργαζομένους του θεάτρου, στους οποίους και τηλεφώνησε ενημερώνοντας πως “υπάρχει βόμβα”. Το τηλεφώνημα προκάλεσε αναστάτωση σε υπαλλήλους και κοινό, που κάλεσαν τις αρχές για να σπεύσουν στο σημείο και να ενημερωθούν από τον ίδιο τον Σ. Χατζηαγγελάκη ότι επρόκειτο για φάρσα. Αποτέλεσμα, να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Ο ίδιος, στην ανάρτησή του, κάνει λόγο για ομαδική πρωτοβουλία του θιάσου που, μέσα “σε γιορτινό κλίμα” είχε την ιδέα “σαν δεκαπεντάχρονα να κάνουμε πλάκα στα παιδιά που ήταν στην υποδοχή”, ενώ παραδέχεται πως ήταν μία “βλακώδης, εφηβική και αποτυχημένη φάρσα“.

Ο ηθοποιός περιγράφει με λεπτομέρειες όσα ακολούθησαν, με τον ίδιο να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα όπου και “έμεινα όλο το βράδυ”, ενώ ζητά συγγνώμη από παραγωγή, θεατές αλλά και τους αστυνομικούς τους οποίους “θεώρησα χρέος μου να τους προσκαλέσω στην παράσταση”.

Καταλήγοντας, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης καλεί τον κόσμο να κρίνει “όπως θέλει αυτή την αποτυχημένη φάρσα”, με την παράκληση ωστόσο “να μην πιάνει μια θέση στην επικαιρότητα ανάμεσα σε πραγματικά σοβαρές ειδήσεις, ούτε να κλέβει το χώρο της επικαιρότητας που αναλογεί στον κλάδο μου που παλεύει να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σκοινί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά”.