Μεσσηνίας

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Την έγκριση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού, ύψους 223.000,00 €, εξασφάλισε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, με σχετική απόφαση της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπουργείου Γεωργίας Βαλάτσου.

Η χρηματοδότηση αφορά την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων ή αγορά νέων μηχανημάτων ή και συνοδευτικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες των δικαιούχων Δήμων της χώρας.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη χρηματοδότηση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η απόφαση αυτή θα συμβάλει τα μέγιστα στον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου και συνάμα θα βελτιώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του δημότες. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο Υπουργείο και ιδιαίτερα στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, του οποίου η συμβολή στις ανάγκες των Δήμων είναι συνεχής και ουσιαστική».

Σχετικές αναρτήσεις

2ης Ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies