UncategorizedΜεσσηνίας

Άνοιξαν οι πύλες του Kalamata Street Festival

Το Kalamata Street Festival, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις!

Η πρώτη φάση το Kalamata Street Festival – Urban edition φέρνει το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας πιο κοντά στην πόλη και στις ρίζες του.

Ένα τριήμερο γεμάτο με τέχνες δρόμου, μουσική, προβολές, εκθέσεις, ΒΜΧ, παραστάσεις τσίρκου, ακροβατικά, γκράφιτι, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, εργαστήρια και φυσικά με τη συμμετοχή πολλών φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ/ημέρα

————————–
Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας ξεκίνησε το 2009 με στόχο την δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου έκφρασης των νέων μέσα από τις τέχνες του δρόμου.

Είναι ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στις τέχνες του δρόμου, αλλά και σε όλους τους τρόπους έκφρασης των νέων, είτε αυτοί είναι καλλιτεχνικοί, είτε αθλητικοί.

Αγκαλιάζει μουσικούς, χορευτές, ηθοποιούς, ακροβάτες, κλόουν, διασκεδαστές, αθλητές BMX και skates, γκραφιτάδες, ποδηλάτες, ζωγράφους, φωτογράφους, ενεργούς φορείς της πόλης κτλ.

Το νέο κομμάτι του Εισαγγελέα

Δήλωση του Εισαγγελέα

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Αριστομένη, Πεταλίδι & Μεσσήνη

admin2020

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies