Uncategorized

Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στους χώρους της ΔΕΘ έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

H άφιξη του Πρωθυπουργού σύμφωνα με το thesstoday.gr πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και δίχως πολυπληθή υποδοχή για υγειονομικούς λόγους, υπενθυμίζοντας ότι η φετινή ΔΕΘ, είναι η πρώτη Covid-free Έκθεση της Ευρώπης.

Ο Πρωθυπουργός, παρακολούθησε τη δέηση των εγκαινίων με την παρουσία του Μητροπολίτη Άνθιμου, ενώ αργότερα θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo ΑΕ για να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν την Έκθεση.

Θεωρείται βέβαιο πως στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθεί το σχέδιο ανάπλασης του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου της πόλης.

«Ευχαριστώ που με μνημονεύετε», είπε ο Πρωθυπουργός στον Άνθιμο.
Άλλωστε χθες, Παρασκευή, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας, η ανάπλαση της ΔΕΘ «είναι μια μεγάλη νίκη της Θεσσαλονίκης».

Παρόντες είναι μεταξύ άλλων οι: Υφυπουργός πάρα τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος, υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ
Στους χώρους της ΔΕΘ περιηγήθηκε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνάντησή του με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα, υπουργών και αυτοδιοικητικών της πόλης.

Την ξενάγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με το thesstoday.gr ανέλαβε ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας, και ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ τον Πρωθυπουργό συνοδεύει ο υφυπουργός Γιώργος Καραγιάννης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

O Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τη βόλτα του από το περίπτερο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Σταυρό Καλαφάτη και στελέχη της ΝΔ.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο περίπτερο του ΟΑΣΘ όπου και ανέβηκε σε ένα από τα καινούρια λεωφορεία του Οργανισμού. Αμέσως μετά βρέθηκε στο stand της Αττικό Μετρό, όπου και συνομίλησε με τον πρόεδρο, Νίκο Ταχιάο, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί από το μετρό, όμως αυτό θα αλλάξει»

Σχετικές αναρτήσεις

Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος

admin2020

Και όμως κάθε χρόνο και χειρότερα στις τιμές των προϊόντων. ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας

admin2020

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies