ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Έγκλημα sta Γλυκά Νερά: Για συνεργό του δολοφόνου ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές προς την σύμβουλο ψυχικής υγείας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., έχοντας στη διάθεση της σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού του 33χρονου πιλότου στο φρικτό έγκλημα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Οι αναφορές της γυναίκας που γνώριζε τα «μυστικά» της Καρολάιν έχουν δώσει ένα σοβαρό στοιχείο στις Αρχές, το οποίο δεν αποκλείεται να «ξεκλειδώσει» το ρόλο τρίτου προσώπου στην υπόθεση. Το στοιχείο αυτό δεν είναι άλλο από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε από άγνωστο αριθμό, μέσω των οποίων ένας άνδρας την απειλούσε. «Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», της έλεγε ο άντρας με αγριεμένο ύφος στο τηλέφωνο.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια έχει ήδη κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με τον 20χρονη σύζυγο του καθ´ ομολογία του δολοφόνου. Μάλιστα, όταν έγινε ευρέως γνωστό πως η κ. Μυλωνοπούλου είχε δώσει κατάθεση και είχε αναφερθεί εκτενώς τις συνεδρίες με την Καρολάιν, επικοινώνησε μαζί της πρόσωπο που αποτελεί κοινό γνωστό της ίδιας και του 33χρόνου πιλότου, «ψαρεύοντάς» την για όσα είχε καταθέσει στην αστυνομία. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής εκείνη την εποχή είχαν ήδη στρέψει το ενδιαφέρον τους στον «σκηνοθέτη» και εκτελεστή του εγκλήματος, το σύζυγό της 20χρονης, με αποτέλεσμα να την έχουν «δασκαλέψει» Για το τι θα πρέπει να απαντήσεις ενδεχόμενες ερωτήσεις από την πλευρά του δολοφόνου και τα στοιχεία της κατάθεσης της. Πράγματι, τις επόμενες κιόλας ημέρες, ο καθομολογία του δολοφόνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Μυλωνοπούλου και την ρωτούσε τι είχε πει στην κατάθεση της. Από την πλευρά της του απάντησε ό,τι ακριβώς είχε συνεννοηθεί με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Από εκεί και έπειτα, η σύμβουλος ψυχικής υγείας δέχτηκε τρία διαδοχικά απειλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη, στα οποία ο άγνωστος άνδρας την απειλούσε πως θα την σκοτώσει, χωρίς ωστόσο να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέατρο που έπαιξε ο καθομολογία του δολοφόνος, λίγες ημέρες πριν μεταβεί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Αττικής εικοσάχρονης. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την κυρία Μυλωνοπούλου, παίζοντας και εκεί τον ρόλο του δυστυχισμένο συζύγου, ζητώντας δήθεν να τον βοηθήσει προκειμένου να διαχειριστεί το κακό που τον βρήκε. Βέβαια, η κυρία Μυλωνοπούλου, με την εμπειρία που διαθέτει, αμέσως κατάλαβε πως είχε μπροστά της έναν άνθρωπο ο οποίος προσποιείται τον συντετριμμένο.

Χαρακτηριστικό είναι πως, όταν της μιλούσε για την σύζυγό του, Καρολάιν, κοιτούσα το πάτωμα και πότε την ίδια. Παράλληλα, η ίδια, επειδή είχε κανει συνεδρίες με την Καρολάιν, γνώρισε καλά, βάσει όσων της είχε πει νεαρή κοπέλα, τι άνθρωπος ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστοπούλος και τι είναι ικανός να κάνει. Η κατάθεση της κυρίας Μυλωνοπούλου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, από την πρώτη στιγμή, κατέρριψε το μύθο που είχες στήσει ο καθ´ομολογία του δολοφόνος για την ειδυλλιακή σχέση που είχε με την κατά 12 χρόνια μικρότερη σύζυγό του.

Η κυρία Μυλωνοπούλου, από τις πρώτες συνεδρίες που είχε κάνει με την Καρολάιν, διαπίστωσε ότι η νεαρή κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη, καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήλεγχε κάθε της βήμα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός που αναφέρουν και οι πληροφορίες πως, στην πρώτη συνεδρία κι ενώ ο 33χρονος ήταν έξω από το γραφείο, η Καρολάιν είχε βάλει τα κλάματα μπροστά στην έκπληκτη σύμβουλο, ζητώντας ουσιαστικά βοήθεια για τα όσα βίωνε δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καρολάιν έλεγε στις συνεδρίες ότι ζει σε μια φυλακή, χωρίς κανένα ίχνος ελευθερίας. Ενδεικτικό είναι πως, ακόμα και όταν ήθελε να βγει εκτός σπιτιού για να μετακινηθεί, αυτό γινόταν με ένα συγκεκριμένο οδηγό ταξί, γνωστό του 33χρόνου πιλότου.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies