Κοινωνικά

Ένας νεκρός και 11 τραυματίες – Μεγάλες ζημιές στο Αρκαλοχώρι από το Σεισμός στο Ηράκλειο:

Τραγωδία στην Κρήτη, καθώς ο ισχυρός σεισμός των 5,8 Ρίχτερ που ταρακούνησε το Ηράκλειο και ολόκληρο το νησί αφήνει πίσω του θύματα.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ υπάρχουν και 11 τραυματίες. Όσον αφορά στον νεκρό πρόκειται για έναν εργάτη, ο οποίος βρισκόταν σε εκκλησία στο Αρκαλοχώρι.

Τη στιγμή που “χτύπησαν” τα 5,8 Ρίχτερ ο εργάτης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία, της οποίας κατέρρευσε ο τρούλος και τον καταπλάκωσε. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του flashnews.gr, ο εργάτης δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός.

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο δήμαρχος Βιάννου, Νίκος Σταυρακάκης πρόκειται για έναν 62χρονο συνδημότη και προσωπικό φίλο του, ο οποίος βρισκόταν στην εκκλησία για εργασίες αποκατάστασης. Μαζί του ήταν και ο γιος του, ο οποίος τραυματίστηκε, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά.

Ακόμη ένας εργάτης που ήταν μαζί του στο εκκλησάκι απομακρύνθηκε σώος.

Σώος απεγκλωβίστηκε και άλλος ένας πολίτης στο χωριό Πατσίδερος που είχε παγιδευτεί μέσα στο σπίτι του καθώς από τις ζημιές λόγω του σεισμού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου εργάτη
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι συνάδελφοι του άτυχου εργάτη βρίσκονταν έξω από την εκκλησία, μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο από το cretalive.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies