UncategorizedΜεσσηνίας

Ένας παραμυθένιος γάμος των γνωστών ασφαλιστών Ηλία και Ελένη

Πραγματικά ένας παραμυθένιος γάμος  στον Ιερό Ναό Ανατάσεως του Χριστού στην ανατολική παραλία της Καλαμάτας το Σαββάτου το απόγευμα με κάθε σημασία της λέξης: από τον εκπληκτικά όμορφο στολισμό του χώρου της εκκλησίας, μέχρι την φυσική ομορφιά της νύφης και την ανεμελία των παιδιών του ζευγαριού Ηλίας Ηλιόπουλου και Ελένης Ζέρβα που χαίρονταν να βλέπουν τους γονείς τους να ακτινοβολούν από χαρά και ευτυχία.

Αναμφισβήτητα, η πιο συγκινητική και αγαπημένη στιγμή ήταν όταν το ζευγάρι έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας και ήταν φανερό ότι και τους δύο τους διακατείχαν ανάμικτα συναισθήματα τα οποία εναλλάσσονταν μέσα σε πολύ λίγα λεπτά. Ήταν η στιγμή που όλα είχαν πλέον δρομολογηθεί και η θρησκευτικότητα του ορθόδοξου γάμου αγκάλιαζε τη νύφη και τον γαμπρό.

Η ανθοδέσμη της νύφης και των παρανύμφων ήταν γεμάτη ζωηρά, ολόφρεσκα άνθη και πράσινα φύλλα, συμβολίζοντας έτσι την αιώνια αγάπη τους.

Τα κεριά αναμμένα, θύμιζαν το τρεμάμενο φως των πυγολαμπίδων στο δειλινό, που δεν θα μπορούσε να λείψει σε έναν παραμυθένιο γάμο που έζησαν οι καλεσμένοι καλά και το ζευγάρι καλύτερα…

Αλλά δεν είχαμε μόνο τον γάμο, αλλά είχαμε και μία ονειρική βάπτιση του βενιαμίν του ζευγαριού , πού πήρε το όνομα Κωνσταντίνος με ανάδοχο τον γνωστό μεσσήνιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Μητρόπουλο, ο οποίος θα τον μυήσει όταν μεγαλώσει στα μυστικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η χαρά και η συγκίνηση είναι εμφανής στα πρόσωπά της Ελενης και του Ηλία όταν κράτησαν στα χέρια τους το νεοφώτιστο γιό τους χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα!

Η μέρα, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεχείλιζε από ευτυχία, ρομαντισμό και χαριτωμενιά και σίγουρα αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του ζευγαριού που σίγουρα θα θυμάται για πάντα!

Και μετά την εκκλησία οι καλεσμένοι βρέθηκαν σε έναν ακόμα πανέμορφο χώρο ,στην διάσημη Τριλογία στην Καλαμάτα, όπου εκλεκτά εδέσματα, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης έκλεισαν την όμορφη μέρα.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies