ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Αριστόδημο στην Πάλη στο πρωτ. Πανελλήνιο U11 – U13 2022

Με ένα χρυσό, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο μετάλλιο και αισιοδοξία για το μέλλον, επιστρέφει η αποστολή του ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ απο τα Τρίκαλα που πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στις κατηγορίες.U110 U13 το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου 2022.
Επίσης μια έκτη και δυο έβδομες θέσεις συνθέτουν την εξαιρετική απο κάθε άποψη εμφάνιση του συλλόγου μας ο οποίος, κατακτώντας την έκτη θέση ανάμεσα σε 50 συλλόγους, ανεβαίνει σταθερά και σύντομα θα διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ελληνικής ελευθέρας πάλης.
Διανύοντας τον έκτο χρόνο ζωής του ο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ, έχει αναδείξει πρωταθλητές απο τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει. Οι επιτυχίες όμως δεν έρχονται μόνες τους, πίσω απο αυτές υπάρχει σοβαρή και συστηματική δουλειά απο τον προπονητή Γιώργο Ευθυμιάδη και τους αθλητές, αλλά και απο ένα συμπαγές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο σχεδιάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους όσον αφορά τον πρωταθλητισμό αλλά και τη διάδοση του αθλήματος της πάλης στο νομό μας.


Η κατάταξη των αθλητών/τριών μας ήταν :
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ U11 – U13 / 2022
ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
αγωνίστηκε στα 58 κιλά / u13 και κατετάγει τεταρτη
ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥΛΑΪ
αγωνίστηκε στα 43 κιλά / u13 και κατετάγει τριτη
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
αγωνίστηκε στα 58 κιλά / u13 και κατετάγει έκτη
ΣΙΑΤΟΥΝΗ ΜΑΡΙΝΑ
αγωνίστηκε στα 58 κιλά / u11 και κατετάγει πρωτη
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ
αγωνίστηκε στα 39 κιλά / u11 και κατετάγει δευτερη
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
αγωνίστηκε στα 60 κιλά / u13 και κατετάγειεβδομος
ΛΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
αγωνίστηκε στα 54 κιλά / u13 και κατετάγει εβδομος
Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και κυρίως στον προπονητή μας που μας έμαθε όχι μόνο να παλεύουμε , αλλά και να νικάμε.

Σχετικές αναρτήσεις

Στον Δήμο Οιχαλίας η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βούλα Πατουλίδου

admin2020

Δέσποινα Μπογδάνη- Σουγιούλ… γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των βιβλίων… μέσα από μια συνάντηση γεμάτη μουσική και λέξεις!!!!!

admin2020

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies