Μεσσηνίας

Έργα στο αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών

Ολοκληρώθηκε το έργο, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, που αφορά την αποκατάσταση βλαβών στο Αλιευτικό καταφύγιο Κιτριών, που προκλήθηκαν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου έτους 2018 από τη δράση κυμάτων και κυκλώνα. Οι βλάβες αυτές παρουσιάστηκαν στον προσήνεμο μόλο του Αλιευτικού καταφυγίου με αποτέλεσμα να μην παρέχεται η δέουσα προστασία στα αλιευτικά σκάφη.
Στα πλαίσια του έργου τοποθετήθηκαντεχνητοί και φυσικοίογκόλιθοι, επισκευάστηκεη ράμπα ανέλκυσης μικρών σκαφών, τσιμεντοστρώθηκε ο μόλος, με στόχο την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του αλιευτικού καταφυγίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος δήλωσε «αποδίδεται ένα ολοκληρωμένο έργο μικρού προϋπολογισμού και μεγάλης αξίας, διότι προσφέρει προστασία των αλιευτικών σκαφών και επιπλέον εξυπηρετεί ιδιωτικά σκάφη. Έχει ληφθεί μέριμνα και κατασκευάστηκε η υποδομή για τον ηλεκτροφωτισμό του μόλου, ο οποίος θα δρομολογηθεί με ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας».

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies