UncategorizedΜεσσηνίας

«Έργο συντήρησης οδικής ασφάλειας στην 82η εθνική οδό στον Ταΰγετο»

Ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η εργολαβία των 3.000.000 €, χρηματοδοτούμενη από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ 82ΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ». Προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίεςκαθαρισμού και μόρφωσης των τάφρων, κατασκευή υπενδεδυμένης τάφρου, οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση κατά θέσεις με αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας, εργασίες σήμανσης – ασφάλειας καθώς και τοποθέτησης ελεύθερου πλέγματος στα πρανή, σε επιφάνεια 10 περ. στρεμμάτων.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στάθης Αναστασόπουλος που επισκέφθηκε, σήμερα 20 Νοεμβρίου, το έργο αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και χρησιμότητά του για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή του Ταϋγέτου και επεσήμανε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα έχει στην προτεραιότητά της την βελτίωση του συγκεκριμένου οδικού άξονα, για το σκοπό δε αυτό μελετά και το θέμα της κατολίσθησης στο 24ο χιλ., ώστε από το νέο έτος να είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το ενταγμένο στο ΠΔΕ έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82ηΕ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΟ Χ.Θ. 24+000 ΕΩΣ ΟΡΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 1.850.000 €».

Σχετικές αναρτήσεις

H Αναπαράσταση Δίκης και Απαγχονισμού της γριάς-Συκούς

admin2020

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Αναβίωση του Παραδοσιακού Δρώμενου “ Τυρής – Ταραμάς” από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies