ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Έσπασαν την πόρτα και πέταξαν έξω χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι!!

Ντροπή! Έσπασαν την πόρτα και πέταξαν έξω τη χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι που διέμενε στου Ζωγράφου. Εταιρεία που διαχειρίζεται ακίνητα αγόρασε το σπίτι από την τράπεζα, η οποία το είχε βγάλει σε πλειστηριασμό για ένα χρέος 15.000 ευρώ σε κάρτες.

Χαράματα έφτασαν στην πολυκατοικία δικαστικός επιμελητής και αστυνομία για να κάνουν έξωση. Έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έβγαλαν έξω τη γυναίκα.

Επί τόπου πήγε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης και έκανε παρέμβαση στους αρμόδιους υπουργούς.

Το ξεσπίτωμα και την αγριότητα σε βάρος μιας χαμηλοσυνταξιούχου κατήγγειλε ο βουλευτής του ΚΚΕ που πήγε στο διαμέρισμα που το πρωί δικαστικός επιμελητής με συνοδεία αστυνομικών έσπασαν την πόρτα για να πετάξουν έξω τη γυναίκα!

 

Επί τόπου έκανε παρέμβαση στους αρμόδιους υπουργούς, ενώ προκλητική ήταν η στάση του δικαστικού επιμελητή που ζητούσε τον σεβασμό του νόμου, δηλαδή του νομοθετικού πλαισίου που διαμόρφωσαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της λαϊκής κατοικίας.

 

Σεβόμαστε τον άνθρωπο, ο νόμος είναι άδικος τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies