Uncategorized

Έφυγε ξαφνικά ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, γνωστός για την πορεία του στο νομικό κλαδό, στις δικαστικές αίθουσες αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στη Γιάλοβα της Πύλου, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στις νομικές σχολές των Πανεπιστημίων Αθηνών και “La Sapienza” της Ρώμης.

Επιτυχημένος δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα «Θεμιστοκλή και Δημητρίου Τσάτσου».

Παράλληλα ήταν συγγραφέας έχοντας εκδώσει σειρά επιστημονικών άρθρων και ένα βιβλίο με τίτλο «Η ιστορική εξέλιξη των διατάξεων του Συντάγματος 1822-1986».

Ανήσυχος αρθρογράφος αθηναϊκών και μεσσηνιακών εφημερίδων που άφησε το στίγμα του. Ανέκδοτος ποιητής και ερασιτέχνης αγρότης.

Σχετικές αναρτήσεις

POSEIDON OCEAN VIEW σας παρουσιάζει το Πασχαλινό Μενού του!

admin2020

Ευχές και δώρα στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Ν. ΧΙΩΤΗ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies