ΑργολίδοςΑρκαδίαςΚορίνθουΜεσσηνίας

ήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκου Κουτουμάνου στην τελετή ορκομωσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου

Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι   της Λαϊκής Συσπείρωσης  κατά τη διάρκεια της τελετής στο μουσικό σχολείο της Τρίπολης την Παρασκευή 22/12/2023. Ο επικεφαλής του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου» Νίκος Κουτουμάνος έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Μαζί με τον Γιάννη Κελλάρη, ως εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση, ορκιζόμαστε με πολιτικό όρκο,  στον οποίο προσθέτουμε την φράση ότι ‘‘δεσμευόμαστε να εκτελούμε τα καθήκοντα μας ως περιφερειακοί σύμβουλοι, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και τα συμφέροντα του λαού, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο’’.
Με όλες μας τις δυνάμεις θα συμβάλουμε στην ανάδειξη των προβλημάτων που βασανίζουν τα λαϊκά στρώματα, λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής που εκπορεύεται διαχρονικά από το κράτος σε όλα τα επίπεδα και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Δηλώνουμε ότι θα επιδιώξουμε το Περιφερειακό Συμβούλιο να αποτελέσει τόπο που ο λαός θα εκφράζει τις αγωνιστικές του διεκδικήσεις, μιας και τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα (μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές με κίνδυνο για τη ζωή και την περιουσία του λαού,  υποστελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, υποχρηματοδότηση και ταυτόχρονη κατασπατάληση σε εργολάβους, προβλήματα με μεταφορές μαθητών, με δακοκτονία κλπ), για τα οποία είναι συνυπεύθυνες διαχρονικά, τόσο οι διαδοχικές Διοικήσεις της Περιφέρειας, όσο και όλες οι κυβερνήσεις.
Γνωρίζουμε επίσης ότι η επόμενη πενταετία δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τον λαό μας. Τα αδιέξοδα του καπιταλισμού, η επιβράδυνση και η ύφεση της οικονομίας με πολύ πιθανή την εκδήλωση νέας βαθιάς καπιταλιστικής  κρίσης, οξύνουν τις αντιθέσεις μεταξύ μεγάλων αλλά  και περιφερειακών δυνάμεων για τον έλεγχο σφαιρών επιρροής, νέων αγορών, αγωγών κλπ. Αντιθέσεις, που εκφράζονται και με πολέμους, και με εξοπλισμούς αλλά και με ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής και της καταστολής.
‘‘Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό’’, αυτό είναι το σύνθημά μας, με αυτό πορευόμαστε και πιστεύουμε ότι με τον κοινό αγώνα μισθωτών, μικρών επαγγελματιών, μικρομεσαίων αγροτών, ανέργων, με τη συμβολή και των εκλεγμένων συμβούλων με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια και τους Δήμους, βάζοντας μπροστά τις λαϊκές ανάγκες, μπορούμε να εμποδίσουμε αντιλαϊκά μέτρα και να κερδίσουμε κατακτήσεις, βελτιώνοντας τη ζωή μας.
Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή δύναμη και υγεία».

Σχετικές αναρτήσεις

«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη στα σφαγεία»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

admin2020

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 120 ΠΕΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies