Car & Moto

Αγώνας drag Τηλεκατευθυνόμενο τα ρίχνει; στη Red Bull Racing F1- Βίντεο

Το μονοθέσιο της Red Bull Racing F1 αντιμετωπίζει έναν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους του μέχρι σήμερα… Ένα αυτοκίνητο RC (Τηλεκατευθυνόμενο);! Τώρα ξέρουμε τι σκέφτεστε – σίγουρα ένα μονοθέσιο RC(Τηλεκατευθυνόμενο) δεν μπορεί να νικήσει ένα μονοθέσιο της F1;!

Εξάλλου, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο της F1 – είναι το RB7 που κέρδισε το πρωτάθλημα F1, το οποίο τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 2,4 λίτρων που μπορεί να αποδώσει 750 ίππους και ζυγίζει μόλις 650 κιλά!
Εγγραφτείτε και δείτε περισσότερα καθημερνά αγώνες ατυχήματα νέα μοντέλα Supercar με εδώ με ένα κλικ

Νομίζεις ότι είναι ελαφρύ; Λοιπόν, φυσικά, το αυτοκίνητο RC είναι ΤΟΣΟ πολύ πιο ελαφρύ! Επιπλέον, είναι επίσης αρκετά φθηνότερο, καθώς κοστίζει μόνο 1.400 £ συνολικά για να είναι έτοιμο για αγώνες drag.
Φυσικά, δεν είναι οι μόνοι ανταγωνιστές εδώ όμως. Έχουμε επίσης ένα Honda NSX, το οποίο τροφοδοτείται από έναν 3λιτρο twin-turbo V6 μαζί με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, οι οποίοι συνδυάζονται για να καταβάλλουν 581 ίππους και 645 Nm. Ωστόσο, είναι ένα ολόκληρο φορτίο βαρύτερο από αυτά τα δύο, με βάρος 1.760 κιλά. Λοιπόν, τι πιστεύετε – έχει ο πύραυλος τσέπης αυτό που χρειάζεται; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε – ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!

Πηγή :You tube carwow

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

LIVE: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CROSSCAR ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΡΙΟΔΟΥ

admin2020

Live: Το PitbikesGr στην Πίστα Καρτ San Nicolas

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies