Μεσσηνίας

“Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών” του δήμου Μεσσήνης: Θα συνεδριάσει για τις διεργασίες για της επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέλη του συνδυασμού “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών” του δήμου Μεσσήνης, από τον οποίον παραιτήθηκε ο Γεώργιος Τσώνης πρώην Δήμαρχος Μεσσήνης, πρόκειται να συγκαλέσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συνδιάσκεψη.

Στην συνδιάσκεψη θα αποφασιστεί η στάση του συνδυασμού και των μελών του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η συγκρότηση προεκλογικού προγράμματος, να συγκροτηθεί ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του δήμου, ένα πρόγραμμα αναγκαίων έργον τόσο για τον εκσυγχρονισμό του δήμου, όσο και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας. και η εκλογή υποψήφιου δήμαρχου για το αξίωμα του δημάρχου Μεσσήνης

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies