ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ “ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ”

Στην Λάρισα την Κυριακή 10/03/2024 συμμετείχε ο σύλλογός μας με τέσσερις αθλητές και μια αθλήτρια, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελευθέρας πάλης 2024 για την ηλικιακή κατηγορία U15,
Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν

Χατζής Οδυσσέας
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος
Λιανός Αλέξανδρος
Μαρκατσελης Γεώργιος
Μαρκοπούλου Ελένη

Η Ελένη Μαρκοπούλου και ο Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος κατέκτησαν την τρίτη θέση στα 66 κιλά και 68 αντίστοιχα, επιστρέφοντας με το χάλκινο μετάλλιο.
Όλοι οι αθλητές έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες και απέκτησαν εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν σε όλοι τους τη ζωή.

Επίσης την Δευτέρα 11/03/2024 η αθλήτρια μας Όλγα Χαριτόπουλου συμμετείχε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα παλης 2024 που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα πανελλήνια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας, αφού συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.
Η αθλήτρια του συλλόγου μας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και δυνατούς αγώνες πήρε την 5η θέση στην κατηγορία των 57 κιλών.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στο προπονητή μας Γιώργο Ευθυμιάδη που κάθε χρόνο καταφέρνει και ανεβάζει τους αθλητές μας στο βάθρο των νικητών πανελλαδικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

admin2020

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑΣ-3ης ΕΟ

admin2020

«Έκδοση απόφασης απαγόρευσης σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, κατά την αντιπυρική περίοδο 2024»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies