Μεσσηνίας

«Αλέξης Χαρίτσης: Δικαιοσύνη στην Υγεία με ισχυρό ΕΣΥ και ισότιμη πρόσβαση για όλους τους πολίτες σε ποιοτικές υπηρεσίας υγείας»

«H νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές τις 21ης Μαΐου θα σημάνει την αντιστροφή της  πολιτικής απαξίωσης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την κατάργηση  κάθε ρύθμισης  που οδηγεί στην ιδιωτικοποίησή του» τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της παρέμβασής του στην παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο ΕΣΥ, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας την Δευτέρα το μεσημέρι.
«Η ανάταξη της υποστελέχωσης του ΕΣΥ, θα στηριχτεί σε ένα πλέγμα μέτρων που θα εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια και την προοπτική όσων ήδη εργάζονται σε αυτό» επεσήμανε ο Αλ. Χαρίτσης, τονίζοντας παράλληλα την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για,  «τον προγραμματισμό για προκήρυξη 15.000 νέων μόνιμων θέσεων όλων των ειδικοτήτων και για όλα τα επίπεδα περίθαλψης, επιπλέον των αναπληρώσεων των θέσεων που αδειάζουν λόγω συνταξιοδότησης ή παραίτησης, σε βάθος 4ετίας. Με 5000 απ’ αυτούς τους διορισμούς να ολοκληρώνονται μέσα στο πρώτο χρόνο. Και με την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη μισθολογική αναβάθμιση των εργαζόμενων στο σύστημα Υγείας, με τον μισθό του πρωτοδιοριζόμενου γιατρού να διαμορφώνεται στα 2.000 ευρώ καθαρά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες θα έχουν την δωρεάν και ποιοτική φροντίδα που δικαιούνται, παράλληλα με την  διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων υγειονομικών», κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies